Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief van Kleine ReizigersWat leuk dat je graag op de hoogte wil blijven van alle tips, nieuws, ideeën en inspiratie die we plaatsen op Kleine Reizigers. Om te zorgen dat je onze nieuwsbrief iedere maand gaat ontvangen, hebben we wel een aantal gegevens van je nodig.

Dus vul onderstaand formulier in en druk op verzenden. Dan zorgen wij ervoor dat je voortaan onze nieuwsbrief ontvangt! + Je ontvangt natuurlijk direct in je welkomstmail de gratis reisdagboek speciaal voor jouw zoon of dochter.

Wanneer je bovenstaand formulier hebt ingevuld en op inschrijven hebt geklikt, gebruikt Kleine Reizigers de gegevens om je maandelijks te mailen met updates en meer. Wil je hier meer over weten? Lees het hier .

Wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten?

Je staat op het punt om je in te schrijven, maar je twijfelt nog een beetje.. Wij snappen uiteraard dat met alle nieuwsbrieven, aanbiedingen en mails die je al ontvangt, je graag wilt weten wat je van onze nieuwsbrief kunt verwachten. Dus waarom willen we je graag eens per maand mailen?

  • Zodat jij gemakkelijk op de hoogte bent van onze nieuwste tips, ervaringen, reisverslagen en meer!
  • Dan ben jij als eerste op de hoogte van leuke acties en deals!
  • Omdat wij je graag als eerste willen verwennen met een leuke extra!
  • Je ontvangt na je inschrijving gelijk de eerste extra! Een ‘kids reisdagboek’, welke je kan uitprinten en die je zoon of dochter kan invullen tijdens jullie vakantie. Super leuk!

Hebben we je kunnen overtuigen? Dan zijn wij blij en maken we jou komende maand blij ! Mocht je je daarna toch bedenken? Dan kan je je altijd uitschrijven.

Marketingtoestemmingen

Wanneer je bovenstaand formulier hebt ingevuld en op inschrijven hebt geklikt, gebruikt Kleine Reizigers de gegevens om je maandelijks te mailen met updates en meer.

Voor onze nieuwsbrief maken wij gebruik van MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door je te abonneren op onze nieuwsbrief, erken je dat de door jou verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het privacybeleid en de voorwaarden van MailChimp.

Wil je niet langer meer mails van Kleine Reizigers ontvangen, dan kun je je op ieder moment uitschrijven en je afmelden voor de Kleine Reizigers nieuwsbrief. Opzeggen kan door te klikken op de desbetreffende link in de voettekst van elke nieuwsbrief die je van ons ontvangt of door contact op te nemen met ons via info@kleinereizigers.nl.

Wij zullen ieder moment je gegevens met respect behandelen. Wil je meer informatie hierover, lees dan onze privacy- en cookieverklaring.