Over Kleiner Reizigers - Het gezicht achter de nummer één bestemming voor reislustige ouders

Over Kleine Reizigers

When you travel with your children you are giving them something that can never be taken away… experience, exposure, and a way of life.

– Pamela T. Chandler

Het is niet zonder reden dat je hier op Kleine Reizigers belandt. Je bent een reislustige ouder, die zijn haar dochter of zoon dat beetje extra mee wil geven wat ze niet op school uit de boeken halen. Je wil herinneringen met ze maken waar ze met een grote glimlach op terug kijken. En of dat nou dichtbij of veraf is, je wil daar het beste van maken.

Maar dat je op Kleine Reizigers bent beland zegt mij nog iets anders. Je weet niet helemaal zeker hoe je die ervaring vorm moet geven. Een stukje onzekerheid, omdat je als ouder alles goed wil doen, ook dit. En ook al wil je die reislustige, onbezorgde ouder zijn, die zeker niet te veel controle wil en hoeft te hebben. Een beetje inspiratie, tips en deskundige adviezen vind je helemaal niet verkeerd. Daarom ben je hier en eerlijk, daar is absoluut niets mis mee.

Aangenaam!

Geloof mij, been there, done that. Hoi! Ik ben Martine. Op de eerste plaats ben ik partner van, moeder van een zoon (03-2017) en een dochter (09-2018). Ik ben opgegroeid met ouders die me kennis hebben laten maken met de wereld en toen ik zo ver was dat ik zonder hun de grenzen over kon, dat ook met volle enthousiasme heb gedaan. Studeren in Thailand, taalcursus in Italië en de Trans Mongolië express? Check! En die ervaringen ook meegeven aan onze kids? Ja, daar waren we zeker van dat we dat wilden en willen doen.

Alleen ben ik buiten dit alles om, ook diegene die graag iedereen hoort zeggen ‘het is hier fantastisch’. Dus ja, voor onze eerste reis met onze 6 maanden oude zoon (camperreis door Canada), zat ik barstensvol vragen en was ik onwijs op zoek naar tips. Maar helaas liep ik al gauw tegen één probleem aan.

Ik kon niet alles op één plek vinden.

Of ik vond alleen maar meningen, waar ik af en toe ook wel deskundig advies wilde hebben. En dat bracht me aan het denken. Waarom niet al mijn passies en mijn werk (want ja, in het dagelijks leven werk ik ook nog eens als online marketeer) combineren?

Wat biedt Kleine Reizigers jou als reislustige ouder?

En zo wilde het dat Kleine Reizigers ontstond. Het platform voor de reislustige ouder waar je alles op één plek kan vinden. De nummer één bestemming voor reislustige ouders.

En wat kan je dan verwachten? Kleine Reizigers bied je:

    • Reisverslagen van plekken dichtbij huis en over onze landsgrenzen heen
    • Adviezen van deskundigen over reisgerelateerde onderwerpen specifiek gericht op kinderen
    • Gratis downloads! Om je vakantiestress te verminderen of de vakantievoorpret voor het hele gezin net wat extra’s te geven.
  • en meer

Tips, samenwerkingen of een andere vraag voor Kleine Reizigers?

Aangezien ik als reislustige ouder over datgene schrijf waarvan ik overtuigd ben dat het jou als mede reislustige ouder interesseert, kan het natuurlijk voorkomen dat je vindt dat er iets ontbreekt. Of je vindt dat je wat kan toevoegen.

Tips, een voorstel voor een samenwerking (als een advertorial, winactie of iets anders) of een vraag waar je graag een antwoord op wil krijgen? Ik hoor het allemaal graag! Samen met jou kijk ik dan wat Kleine Reizigers voor jou kan betekenen en uiteraard is samen sparren voor Kleine Reizigers iets waar ik voor open sta.

Als dit is waar je naar op zoek bent, laat mij het dan weten door onderstaand contactformulier in te vullen of een mail te sturen naar martine@kleinereizigers.nl.

Vooraf wil ik alvast zeggen, bedankt voor je interesse en moeite! Ik waardeer het ontzettend dat je Kleine Reizigers op deze manier ondersteunt.

En als laatste wens ik jou en je gezin de mooiste herinneringen toe. Want kinderen onthouden niet hun beste dag van televisie kijken…