Camping vakantieboek activiteitenboek kamperen | Kleine Reizigers

Uncategorized

Camping vakantieboek voor Kleine Kampeerders

Wie kan zich dat nog herinneren? Achter in de auto of de camper met een vakantieboek onderweg spelletjes en puzzels makend. Zo werd een lange rit in de auto toch wat minder lang. En dat is natuurlijk wat jij ook wil voor jouw kind. Een aangename rit of vakantie waarin hij genoeg te beleven heeft. Dan hebben wij nu iets speciaals voor jouw kleine kampeerder! Een camping vakantieboek / activiteitenboek speciaal voor kinderen die gaan kamperen.

Camping activiteitenboek voor kleuters en jonge kinderen

Het camping activiteitenboek ‘Vakantieboek voor Kleine Kampeerders’ is speciaal ontworpen om jonge kinderen op een uitdagende manier en spelenderwijs met de kamperen bezig te laten zijn. Of het nou voor, tijdens of na de camping vakantie is. Dit boek biedt voor elke fase meerdere pagina’s aan activiteiten. Het vakantieboek richt zich met name op kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 7 jaar, waarbij activiteiten zijn aangepast aan hun leeftijd.

Camping werkbladen en langdurig speelplezier

Het camping activiteitenboek bevat niet alleen verschillende camping werkbladen waarbij jouw kind speelt met letters, cijfers, vormen en meer. Maar ook actieve pagina’s die voor langdurig speelplezier tijdens de vakantie zullen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende speurtochten, camping memory set en een camping speelset om zelf te knutselen. Zo zal dit ‘Vakantieboek voor Kleine Kampeerders’ dus voor urenlang speelplezier zorgen en niet weggegooid hoeven te worden na het invullen van een pagina.

Ook bevat het camping vakantieboek verschillende pagina’s waarop jouw kind zijn herinneringen aan de vakantie kan vereeuwigen. Misschien door te schrijven of bijvoorbeeld door een tekening van de camping te maken. Zo blijft het een document om te bewaren!

tekst gaat verder onder de foto

Waarom dit camping vakantieboek en niet een andere?

  • Omdat dit vakantieboek aangepast is aan de leeftijd van jouw kind. Dus geen woordzoekers of stripverhalen waar jouw kind nog niets mee kan.
  • Omdat dit boek meerdere pagina’s bevat die herhaaldelijk gebruikt kunnen worden en niet na één keer invullen weggegooid kunnen worden.
  • Omdat dit boek voor extra verbinding tussen jou en jouw kind zal zorgen tijdens de kampeervakantie. Het bevat namelijk meerdere pagina’s om samen te doen, bijvoorbeeld samen koken op de camping.
  • Omdat dit boek ook als naslagwerk een herinnering voor het leven is. De logboek pagina’s geven jouw kind de mogelijkheid om zijn vakantie voor altijd vast te leggen op zijn manier.

Campingpret voor jouw kleine kampeerder begint dus met het camping vakantieboek/activiteitenboek van Kleine Reizigers. Niet alleen tijdens jullie campingtrip kan jouw kind zich eindeloos vermaken met dit boek maar ook voor en na de kampeervakantie is dit boek uitermate geschikt! Voor zowel regenachtige dagen om binnen te doen, maar ook om vooral mee naar buiten te trekken en de natuur te verkennen. Dit boek biedt het allemaal! 

tekst gaat verder onder de foto

Camping vakantieboek kopen

Wil jij dit leuke activiteitenboek meenemen tijdens jullie kampeervakantie? Dan hebben wij meerdere manieren waarop jij het vakantieboek kan kopen.

  • Koop het boek nu als paperback voor € 19,90 hier.
  • Koop het boek als digitale download voor € 11,99 hier (zelf printen zo vaak je wilt).
  • Of vraag erna bij jouw plaatselijke boekhandel of bestel online bij Bol.com of één van de boekhandels.
Kleine Reizigers
Het grote vakantieboek voor Kleine Kampeerders
Campingpret voor jouw kleine kampeerder begint met het vakantieboek/activiteitenboek van Kleine Reizigers. 50 pagina’s inclusief spelletjes, kleurplaten, recepten, rekenen, taal, speurtochten en meer.
€19,90 Paperback

Hi! Ik ben Martine, partner van een ondernemer, moeder van een zoon (2017) en dochter (2018) en doordeweeks werkzaam als marketeer. Mijn hele leven heb ik al veel prachtige plekken op deze wereld gezien en ook met ons gezin blijft nieuwe plekken ontdekken en avonturen beleven een belangrijk aspect voor ons. Naast werk en school doen we dan ook ons best om het meeste uit vakanties en weekenden te halen en delen we graag met jou over onze ervaringen.

Laat je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.