Onderweg

Vakantiehits voor kids: De meest leuke muziek voor onderweg

Vanaf vandaag is de zomervakantie voor alle regio’s in Nederland van 2018 weer begonnen. Iets waar denk ik heel veel ouders en kinderen naar uit hebben gekeken. De komende dagen zullen veel gezinnen dan ook vertrekken naar hun vakantiebestemming. Maar waar jullie ook heen gaan en op welke manier, één ding blijft wel een dingetje. Want hoe houd je de reis naar de vakantiebestemming zo ontspannen mogelijk voor iedereen? Iets wat daarbij natuurlijk helpt is muziek. Maar zeg nou zelf, de meeste kinderliedjes als ‘In de maneschijn’ en ‘Hoofd schouders knie en teen’ heb je naar een tijdje wel gehad en gezien. Dus ben je op zoek naar wat variatie binnen dit genre en wil je wel swingend naar je bestemming toe? Dan hebben wij een leuke tip!

Kleine Reizigers op spotify

Hier thuis zijn wij groot fan van Spotify! Waar je ook bent, lekker je eigen muziek bij de hand en als je premium member bent, ook nog zonder vervelende, drukke reclames. Hoe lekker! Helemaal als je in het buitenland zit is er haast niets fijner op muziekgebied. Ook voor gezinnen ideaal, want naast liedjes staan er ook vaak hele verhalen op, waaronder die van Alfred Jodocus Kwak. Dus voor de afwisseling en gemak zeker een aanrader.

Maar ja, waar vind je nou al die leuke liedjes? Voor de meeste mensen een zoektocht en ook wij hebben voor onze reis door Canada druk gezocht nog allerlei liedjes waar wij en de kleine man blij van zouden worden. Aangezien wij inmiddels een aardig gevarieerde hitmix voor kids hebben samengesteld, willen we deze nu graag met jullie delen. Daarom zit Kleine Reizigers sinds vandaag ook op Spotify.

Vakantie muziek voor het hele gezin

De afspeellijst die we voor vandaag graag de in spotlight zetten is degene die heel veel vakantie hits voor alle leeftijden in één combineert. Dus wat dacht je van liedjes als Reizen van Ageeth de Haan, Spaanse les van Cowboy Billie Boem en De blauwe trein (Rusland) van het album de Liedjesatlas? Klinkt als muziek in de oren zou je zeggen toch? Ook vakantie muziek van onder andere V.O.F de Kunst, Woezel en Pip en The Party Kids vind je allemaal terug in deze muzieklijst.

Nieuwsgierig geworden naar deze leuke muzieklijst voor zowel ouders als kinderen? Ga dan nu naar onze Spotify lijst! En vergeet vooral niet de lijst te volgen, zodat je altijd de nieuwste afspeellijst voor onderweg bij je hebt. Wat is jullie favoriete vakantienummer voor onderweg? Goede reis!

Kleine Reizigers Webshop | De winkel voor reislustige ouders

Hi! Ik ben Martine, partner van een ondernemer, moeder van een zoon (2017) en dochter (2018) en doordeweeks werkzaam als marketeer. Mijn hele leven heb ik al veel prachtige plekken op deze wereld gezien en ook met ons gezin blijft nieuwe plekken ontdekken en avonturen beleven een belangrijk aspect voor ons. Naast werk en school doen we dan ook ons best om het meeste uit vakanties en weekenden te halen en delen we graag met jou over onze ervaringen.

Laat je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.